sâmbătă, 18 februarie 2012

Cu sonor

Te cunosc de ceva vreme, dar abia azi am vorbit pentru prima dată. Mda, din cauza mea... Da' știi care-i chestia funny? Nu ți-am zis-o mai devreme. E că, de când am găsit azi fereastra ta de mess, m-am tot gândit: "ce-ar fi s-o sun? oare s-ar bucura? da' eu...eu o să pot vorbi fără să mă bâlbâi și fără să par retardată?" Și fix când mă gândeam mai cu spor și eram pe cale să renunț la idee, m-ai întrebat tu dacă poți să mă suni. Ciudat, recunoaște!

M-a amuzat faza cu "acum avem voci". Adică, na, până acum tu vorbeai prin semne? Nu cred. Io clar nu... Doar că, eu una nu aveam neapărată nevoie de voce ca să țin la tine, să mă amuz cu tine, sau să am încredere în tine. Puteam să fac toate astea și scriind... Hehe... Da' văd că mere și așa, cu sonor adică! Mai greu, ce-i drept, da' na, poate mă obișnuiesc cu ideea, într-un târziu...

Și ce sonor, frate... Nuuu, nu ai voce enervantă! E doar altfel decât mi-o imaginam eu. Mai caldă, mai veselă, mai deschisă... Da' stai așa! Dacă vocea ta nu e de fapt așa cum am auzit-o eu azi și era distorsionată de căștile mele cele noi care au costat doar 8,9 lei? A? Te-ai gândit puțin la asta? Dacă de fapt tu ai vocea pe care mi-o imaginam eu? Waaaaa... Tre' să ne vedem live neapărat, ca să elucidez complet, definitiv și irevocabil misterul!

Până atunci însă, poate mai facem exerciții de dicție la microfon (nu prea des totuși...). Iar săptămâna viitoare am târg. Mă duc încărcată de mărțișoare și bijuuri în Zodiar, un club din oraș, deci te invit la o bere! Vrei?

În speranța că fantoma a fost cuminte și nu te-a speriat prea tare (sau invers...), că scheleții au fost nimiciți până la ultimul ciolan, că soarele ți-a mai dezmorțit fundul ăla care stă toată ziua în fața compului și că tropăitorii sunt bine sănătoși, te las să te gândești cum se ia temperatura la copilași!


P.S.1 Săru'mâna că insiști uneori, dar că știi întotdeauna când să te oprești.

P.S.2 Te așteptai să zic "nu", așa-i?

P.S.3 Data viitoare tre' să-mi spui...știi tu ce... Cuvântul! Să aud cum sună... Bestie!...

P.S.4 Remember: porcușorul de guineea nu e porc!

P.S.5 >:D<

2 comentarii: