luni, 13 februarie 2012

Urare nocturno-matinală...

știi de ce...:)

Tot stau și mă gândesc ce să scriu... Ceva inteligent și pufi... Cel mai... Dar degeaba. Prea multe idei mi se foiesc haotic în cap, fac horă-n jurul neuronului, și-i fac săracului de el în ciudă că-i "obosit" și nu percutează cum ar trebui...

Nu, pe bune acum, am atâtea de zis că s-ar termina ziua și eu probabil încă aș mai scrie... Multe. Și scrise anapoda, fără ordine și disciplină. Scrise așa cum îmi vin. Așa cum le simt. Grămadă. Una după alta. Diferite, dar cu legătură între ele. Aparent poate fără logică pentru alții, dar pe care tu sigur le-ai pricepe.

Sau mai bine aș aduna toate bucățelele împrăștiate prin postări și le-aș lipi într-o super-mega-urare cum nu mai există alta. Clar am nevoie azi de ceva nemaivăzut, nemaiscris, nemaigândit și nemaiîntâlnit. Ceva șmecher, pentru cineva special. Special, pentru mine. Special, în general. Special. Punct.

Pentru cineva întâlnit întâmplător, plăcut instantaneu, suportat cu stoicism și contrazis cu toată căpoșenia unui berbec. Pentru cineva citit cu nerăbdare și plăcere, ascultat cu mare drag oricând și tocat mărunțel la cap ori de câte ori se ivește ocazia. Pentru cei mai albaștri ochi care au voie să se ia de mine, pentru cel mai cald zâmbet care îmi împrăștie norii, pentru cea mai puternică mână care mă ține să nu cad prea des sau care mă ridică atunci când e nevoie. Pentru cineva fain în care am încredere. Pentru un prieten deosebit. Pentru tine...

Dar probabil orice aș spune acum, m-aș repeta. Deja ți-am zis, de multe ori, cam tot ce cred, ce simt, ce vreau și ce-ți doresc. Sau ce-mi doresc pentru tine. Eh, jocuri de cuvinte... Care până la urmă înseamnă un singur lucru: you - happy...

Iar uneori, oricât ți-ai dori, cuvintele par că nu vor să te ajute. Par. Cuvintele, de fapt, fac doar ce vrei tu să facă. Dacă m-aș zburli puțin la ele și m-aș uita autoritar, cu ochiul drept ușor închis și cu sprânceana stângă ușor săltată-nspre cer, s-ar alinia pe dată și, coloane-coloane, ar începe să mărșăluiască ascultătoare în pagina goală a postării și-ar acoperi-o cu atâtea litere câte n-a văzut blogger-ul în tot blogu' meu până acum... Bat câmpii... Știu... Dar încă am circumstanțe atenuante. Care s-au urcat la cap și acum trag sadice de neuron...

Clar aș putea să mai aberez așa încă multe paragrafe. Da' mai bine nu. Mai bine renunț la ideea de urare măreață până nu-mi cade de tot capul peste tastatură. Nu de alta da'-i cam fierbinte în unele zone și n-aș vrea să mă trezesc mâine cu desene roșii pe față... Deci... O să zic doar un pic din ce aveam de gând. Pentru că în general prefer să "vorbesc" cu fapte, am ales doar câteva cuvinte, care erau colorate mai frumos. Nu pentru impresia artistică, ci pentru că, după ce le aștern aici mai jos, trebuie să arate ca un curcubeu. Unul unic. Un curcubeu din cuvinte încă n-a mai făcut nimeni...Ha!

LA MULȚI ANI!
Bucurii. Prieteni. Distracție. Căldură. Căldură mare! Să se inventeze, cât mai repede, pentru tine, teleportarea pentru ca să nu mai dai cu nasu' de zăpadă niciodată. CF-uri fără număr. Locul 1 la Superblog anu' ăsta. Dulciuri geniale care să-ți mângâie delicat papilele. Inspirație livrată zilnic după ora 1. Să-ți treacă vânătaia până te măriți... Bucurii. Fun. Bucurii. Zâmbete largi. Bucurii. Hug-uri. Party-party. BUCURII!!! Cadouri. Hai...și ceva bani-mulți pe acolo. Să uiți cum e să fii așaa... Sarcasm și ironie la kilogram. Fericire maximă. Chestii pufi să se bulucească peste tine în așa hal încât să nu poți scăpa de ele nicicum. Bunți-bunți. Morena back soooon. Plus tot ce-ți mai doresc eu de obicei dar am uitat acum din motive obiective... Pluuus...THE THING!!!
LA MULȚI ANI!

May the Egg be with you!
>:D<


Mulțumesc! Pentru tot... That's for you. :)

P.S.1 Dacă se trezește cineva să afirme că urarea mea nu seamănă a curcubeu, pha...înseamnă că n-are pic de imaginație! Hough!
P.S.2 Ce diferență intre azi și același azi de acum un an... Place acum... Mai ales că azi chiar a fost un "azi" genial!

6 comentarii:

  1. Ganduri la gramada,spranceana stanga ridicata,iti place sa te contrazici,stii ca bati campii si dedici curcubee de urari......berbec adevarat,m-ai descris perfect :)))))

    Si,fara de gluma,fericita persoana ptr care e urarea :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. simpatici tare berbecii ăștia, nu? :)))

      sper că e fericită:) eu una sunt...că am avut norocul s-o cunosc:)

      Ștergere
  2. Si eu am avut norocul sa citesc. A fost preferata mea la Superblog. La multi ani si din partea mea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hmmm...ne cam potrivim noi două așa, oleacă: ne citim și ne comentăm în același timp, ne plac desenele animate, am avut aceeași preferată la superblog...:D și cine știe câte altele mai sunt...:)))
      săru'mâna pentru urări, o să i le transmit! ;)

      Ștergere
    2. Eu nu sunt prea sociabila, dar in perspectiva unei intalniri reale cu blogarii, te numeri printre cei patru, hai cinci, cu care zau as vrea sa am de-a face. :)

      Ștergere
    3. wow...săru'mâna:)
      nu ești sociabilă, zici? lista mea n-are decât vreo 2 nume...unul dintre ele fiind al tău:))) deci...:D

      până acum n-am fost la nici o întâlnire a blogărilor din oraș, mereu m-a luat cu transpirații reci gândul și n-am mai ajuns:D ultima dată m-am hotărât să merg, totuși. dar m-am foit, m-am câcâit de am ajuns fix când plecau toți:))) poate data viitoare ajung și eu, cine știe...:D

      Ștergere