vineri, 7 septembrie 2012

Memorie colorată

Și s-a mai dus o vară... Și cu ea, cea mai faină vacanță la mare ever. Asta până la anu', când sper că va fi altă "cea mai faină vacanță la mare ever"... Dar au rămas fotografii în urma verii ăsteia. Multe tare și cele mai frumoase! Din care am ales câteva, puține și nu cele mai semnificative... Alea sunt doar de uz intern, ca să zic așa, se vizionează în cerc închis, pe un covor tip junglă, cu mâțe nergre alături, cu popcoarne în castroane, vin sau bere în pahare, prieteni în jur și moacele tapetate cu zâmbete. Ce zâmbete...râsete cu sughițuri, mai degrabă!
Și nu contează că s-a dus vara. A venit toamna, una care va fi la fel de faină, cu la fel de multe poze și cu aceiași la fel de prieteni!

Prima minivacanță, peste Dunăre, denumită strategic de cineva genial "picnic cu oi", s-a soldat cu pozele următoare:




 Weekend-ul la mare! Sau îi mai putem zice: weekend la mare cu minigrup și 4 giga de poze! Peste o mie, partea mea "doar" vreo șase sute...




Călătoria la Tulcea, care a fost 2 în 1, un fel de vacanță muncită, mi-a mărit colecția de poze făcute de pe bac. Și nu numai...







Un mac foarte mac, parcă evadat dintr-un set de-al meu de bijuterii...


Și, evident, nu puteam termina decât cu o gărgăriță! Nu din vacanțele de anul ăsta și nu una la întâmplare, ci o gărgăriță veritabilă de Odessa, care știa să pozeze. Făcea plajă în port, toamna trecută...


Berbecul din mine, are, n-are de ce, e foarte mândru de pozele lui. Așa că, participă cu ele la concursul propus de Blogatu.

8 comentarii:

  1. Faina vara ai avut... (Stiu ca trag chiulu la cutarica leapsa dar deocamdata nu-s capabila sa gasesc altfel de nume decat alea de rau agur. Asa ca astept bruma de soare si optimism, sa-mi trag si eu un nume frumos!)
    Si cum ziceam, faine poze, faina vara! Bafta! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu ultimele doua poze mi-ai topit armura. Unde te pot vota?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D mulțumesc pentru gând! câștigătorii sunt stabiliți de cei care au propus concursul. e link la finalul postării, dacă vrei să participi și tu...;)

      Ștergere