marți, 4 septembrie 2012

Winnetou adult

Am o leapșă nouă. De la Vienela, care are grijă să mă aprovizioneze constant, nu cumva să mă plictisesc sau să n-am ce scrie pe blog... Hehe! De fapt, am trei: două de la Vienela și una mai veche, de completat, de la Ana... O să le fac pe toate! Pe rând...

Acum, cea de azi: tre' să zic care ar fi numele meu dacă aș fi indian. Piele roșie adică. Paranteză mică: de ce le zicea piei roșii, că erau albi, doar că mai bronzați... Păi, așa, eschimoșilor ar trebui să li se zică pieile albastre, că mai devin uneori albaștri de frig! Sau, celor invidioși de meserie, piei verzi, că se înverzesc mereu de ciudă!

Să revenim... Când eram mică și ne jucam de-a indienii, eram Winnetou. Normal... Acum, numele meu indian ar fi: Cea sărită de pe fix, cu o cascadă de idei în cap, tatuaj cu gărgăriță pe neuron și degețelele de la picioare roz, care te iubește până dincolo de capătul timpului. Adică: Citapmis is sopak lucebreb.

Hough!

P.S. Leapșa poate s-o ia cine vrea. Dar aș fi curioasă care-i numele indian al lui, Cami, CrisLiz, Cudi, Ana, Mihaela, Raluca și Aida.

8 comentarii:

  1. Chiar aveam in plan sa fac leapsa asta cat de curand ca o am de ceva vreme si de la vienela;)) Cam scurt numele ales, dar destul de interesant:-?:)) Mersi ca mi'ai pasat'o si mie>:d<

    RăspundețiȘtergere
  2. Simpatic numele ales. Nu reusesc sa il pronunt bine deocamdata, dar pana cand ne intalnim, sper sa imi iasa. :))
    Deocamdata ma antrenez cu traducerea in limba romana, care te descrie asa cum te simtisem din articolele scrise. ;)

    RăspundețiȘtergere