duminică, 13 ianuarie 2013

Bună dimineața

Te-am visat azi-noapte. Nu erai tocmai ok și voiai să te transformi într-o pisică... Spuneai că așa s-ar rezolva toate. Am reușit să te conving să n-o faci și că totul va fi bine. Nu de alta, dar nu cred că ți-ar fi stat bine cu mustăți... Și apoi, ar fi trebuit să mă transform și eu în pisică, doar nu era să te las să ai parte doar tu de toată distracția... E ciudat, îmi amintesc bine senzația, chiar credeam ce spun, ȘTIAM că o să fie bine. Mi-ai dat un hug mare și strâns. Și apoi ne-am luat suc de pepene galben. La sticle de 2 litri, nu oricum... Cine naiba bea suc de pepene galben?!? Chiar și-n vis e ciudat să faci asta... Dar, tre' să recunosc, încă așa a fost ok, da' ce-ar fi fost să ne transformăm în pisici și apoi să bem suc de pepene galben? E?

Uneori, în vis toate-s atât de intense... În visele mele ești mereu nice, soft and sweet. Îmi zâmbești frumos, larg și cald. Nu știu cum, dar acolo chiar simt căldura zâmbetului tău... În realitate ești tu. Te prefer așa cum ești în realitate, cea din vis e mult prea nice, mă face să mă simt mult prea bine. Nu-s obișnuită cu asta și e puțin ciudat. Unde ciudat e de bine... Nopți stranii, colorate și pline de idei trăsnite. Deși aș minți dacă n-aș recunoaște că uneori aș vrea să mă mut la mine-n vis... Pentru simplul fapt că acolo gărgărițele vorbesc cu mine, că pot avea un dragon așa cum îl vreau eu, că știu să zbor, sau că pot bea suc de pepene galben cu tine zâmbind foarte cald.

Dar un lucru e constant și-n vis și-n realitate: țin la tine la fel de mult, oriunde te-ai afla...


4 comentarii:

  1. Ehehegee...de cate ori nu am vrut si eu sa raman in lumea viselor:x dar mereu se facea dimineata...sau amiaza , ideea e ca trebuia sa ma trezesc si totul disparea :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dap, asta fac visele, te dau afară din ele când ți-e lumea mai dragă... :))

      Ștergere
  2. Vreau si eu suc de pepene galben :) Daca adorm cu el in gand, crezi ca voi visa frumos? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. normal! o să visezi că ai un lan întreg de pepeni galbeni și o fabrică în care faci suc din ei. din toți! :D

      Ștergere