luni, 28 octombrie 2013

Zile de toamnă

Și mai trecu' o expoziție... Regina toamnei, Crizantema. Io n-am prea fost în temă, că nu prea pictez flori... Tot gărgării și mâțele-s la putere pe măsuța mea! Poze pentru cine crede că mă laud doar!














Tot sfârșitul ăsta de săptămână a fost așa fain afară! Da' eu a trebuit să șed înăuntru, în aer cică condiționat și-ntr-o hărmălaie de nedescris. Încă-s năucă de cap, neuronu' e în stare de șoc și noaptea tot visez hoardele de plozi dezlănțuiți, care au bântuit zilele astea pe acolo. Zbierat, strigat, urlat, alergat, continuu și-n același timp. Plus că toți, adică TOȚI puneau labele pe chestiile mele. Și era un mucea cu față de Bulă printre ei care-și excava de zor nănăul și-și mai băga și deștele-n fleancă. Și se apropie de masa mea. Panică! Îl și vedeam cum atinge tot ce e pe masă cu mâinile alea și-și lasă ADN-ul pe acolo. Cutia mea cea nouă, inelele, medalioanele pline de muco-bale. Nu, nu, NU!!! Știu că asta fac plozii, da' eu ce vină am? M-am uitat urât, tare urât, foarte urât, de a înghețat cu deștu'-n peșteră, a făcut stânga-mprejur și s-a mutat la masa alăturată.

Nici hoții n-au lipsit... Păi cum, fără ei n-ar mai fi târg, nu? Pe mine nu știu dacă m-au "ușurat" cu ceva, niciodată nu știu exact ce am pe masă și dacă-mi lipsește ceva de acolo... Dar au trecut sigur pe la vecinii de stand. Odată am prins și eu 2 plozi care mi-au șterpelit niște cristale. M-am dus după ei, i-am apucat de guler și m-am uitat calm la ei. Calm dar cât de sinistru pot eu... Unu' mi-a întins piatra bâlbâindu-se iar celălalt a scăpat-o pe a lui din mână. A picat de la etaj. Cristalul meu, nu plodu'... Ăluia i-am zis cu o voce joasă, calmă, seacă să coboare să aducă ce a furat. Și bou', în loc să fugă, a coborât și apoi a urcat și mi-a întins piatra uitându-se îngrozit... A fost fun!

De data asta n-a fost nimic palpitant. Așa că, în lipsă de ceva acțiune, am mișunat pe afară și-am făcut câte o fotografie pe ici pe colo...

Un pui de curcubeu...
















O familie-n zbor...


Soarele jucându-se cu norii...
















"Avion, cu motor, ia-mă și pe mine-n zbor..."


Turnul în care vreau să ajung, dar nimeni nu mă duce...


Cioară pe copac, trăiască tradiția...
















Cioară pe stâlp, trăiască tehnologia...















Cam atât azi.

În rest... Mă duc să-mi fac un ceai de coacăze. Sau un vinuț fiertuț? Hmmm... Mă mai gândesc... Bună dimineața!

10 comentarii:

  1. 1. În turn e fain, dar bagă și manele care este :)
    2. Tu aveai cel mai fain stand
    3. Vin fiert!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1. tot vreau în turn! rezist eu...
      2. :D mulțumesc :D
      3. până la urmă a fost supă toxică :))

      Ștergere
  2. nu știu cum pierd eu toate târgurile cu tine,da',oficial tre să știu despre cutia pătrată și bulinată.
    ah.și de târgu următor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) păi, mi-au zis cei de la grădina botanică să-mi mai las standul acolo și săptămâna asta. deeeci, dacă ești prin zonă, pot să-ți fac cunoștință cu acea cutie bulinată :D

      Ștergere
  3. perfect.o să mă fac prin zonă chiar și numa pentru cunoștință

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bun. am adresă de mail la contact, să zici când vii, să fiu acolo :))

      Ștergere
  4. Alea din dreapta sunt LINGURI??!?!?!

    RăspundețiȘtergere
  5. Un târg.. o regină galbenă.. pe care eu am primit-o....mulţam.. faine poze.. chiar ai prins curcubeul....

    RăspundețiȘtergere