joi, 1 septembrie 2011

I'm okay... :)

Ce-ai, ți s-au înecat corăbile? Cine, eu? Mie? Nu, n-am corăbii. Nu m-au pasionat niciodată. Am rău de mișcare. Îmi plac doar bicicletele. Deci, nu aveau cum să mi se înece corăbiile, dacă nu am. Am doar rațe galbene care plutesc în cadă când fac baie. Da, știu...weirdo...so what?

Te-a călcat cineva pe coadă? Mă lași?!?... Care coadă? Vezi tu cumva la mine ceva care să aducă a așa ceva?  Nu. Atunci de ce pui întrebări tembele?... Nici măcar în păr n-am coadă. Am o limită maximă pe care sunt hotărâtă să n-o mai depășesc niciodată... Gen, țepi... Sau, hai, treacă de la mine, poate puțin mai lung... Puțin! Deci și cu asta ai dat chix... N-a atentat nimeni la coada mea, nu mi-a călcat-o nimeni, din simplul motiv că, pe lângă corăbii, nu am nici coadă!

Ești c-o falcă-n cer și cu una-n pământ? Sunt cu ambele fălci, suprapuse perfect, așezate la locu' lor! Ai văzut cumva vreo peșteră și te-ai gândit tu așa, că poate e gura mea? Ai noroc, dacă ar fi fost așa, te înghițeam în secunda 2 pentru impertinența pe care ai avut-o să mă compari cu ciudații ăia din povești. Și, da, cred că ai nevoie de ochelari. Din ăia de micșorează imaginile. Că prea vezi totul deformat...

Ți-ai făcut inimă rea? A? Presupunând că mai ai organul respectiv, cum naiba să-ți faci inimă rea? Adică o iei frumos de mânuță și-i zici răstit: de acum înainte ești rea, auzi? Păi, decât s-o fac rea, mai bine o las așa cum e, bucățele... Da de treabă... Măcar așa știu că s-a spart de fraieră ce a fost... Deci, nici cu asta n-ai nimerit-o...

I am just sad... Fără chestii complicate gen corăbii, cozi sau alte cele. Just fucking sad! Simplu ca "șezi și latră"... Și un ecran plin de nenumărați smiley clar ajută! Schimb de zâmbete... Săru'mâna.

2 comentarii: