joi, 9 august 2012

Ca-n povești

Azi am inventat pisici elegante care miau-ie și motani grași, puturoși, care mau-ie. Apoi, pisicuțe și lăbuțe! Și am mai făcut portretul unei doamne văcuțe, care avea o criză de identitate.

Margaretele au fost desenate special pentru a se potrivi rochițelor de vară, colorate și sexi, iar puii de margarete și gărgărițele își țin companie reciproc. Gărgărițele fiind de multe feluri: cu prea multe picioare, cu doar 2 care se bâțâie sau fără; cu antene sau fără; cu puncte simetrice sau aruncate neglijent pe spate; cu ochii deschiși sau dormind, toate însă având ceva în comun - sunt roșii! Deși am văzut și gărgă negre cu puncte galbene... Dar alea cred că veneau de la vreun bal mascat, sau se plimbau undercover.

Zilele trecute mă plângeam că nu știu cum se desenează un zombie, da' azi văd că mi-au ieșit cu toții chiar foarte zombie... Cu șerpii răciți am o mică problemă, nu știu de care ceai să le desenez în cană! Și cei care beau suc cu paiul, pot oare să le pun în pahare fanta de căpșuni cu kiwi? M-am răzvrătit azi și mi-am luat un ditamai sticloiul. E yummy, cred că or să fie încântați!

Mâine o să încerc niște ciupercuțe. Deja le văd cum vor arăta: roșii, cu multe puncte și vesele. Și o pereche de fantomițe: el cu papion, ea cu fundiță roz. Și neapărat cu inimioare! Aoleu, da, iar uitam de ele, mâine o să  fac și mini-turma de oițe albe/negre.
Și ce-o mai inventa neuronu'... Nu contează, are dezlegare de la mine, poa' să creeze tot ce vrea. Orice, dar neapărat colorat!

Până marți tre' să fie toate gata, pentru că plecăm în alt regat. Mă trimit iar să văd de niște treburi ale împărăției. Mai ții minte?

6 comentarii:

  1. Regatul meu pentru un cal!

    RăspundețiȘtergere
  2. Al tău, nu, al meu, da. Azi-noapte, cel puţin! În momentul când imi băgasem mâinile în buzunar şi hoinăream la tine pe blog, am văzut primii stropi de ploaie. 1 minut mai târziu începuse să toarne, iar eu nu aveam umbrelă şi eram în kilt şi în sandale şi tare mi-ar fi fost bun un cal ca să parcurg cei 200 m, cât mai aveam până la destinaţie. Taxiul nu m-ar fi luat doar până la capătul străzii, decât dacă i-aş fi cerut eventual să mă ducă până la Arcul de Triumf şi înapoi. Aşa, a trebuit să îmi iau inima în dinţi şi să o rup la fugă printr-o ploaie de nu vedeai la jumătate de metru în faţa ta, pe o stradă slab luminată, cu bălţi de-ai fi putut la fel de bine să le treci înot... Ar fi fost bun un cal. Tu te pregăteşti de plecat în regat, eu voiam un cal. Dădeam regatul pentru el şi schimbul părea o idee bună la momentul respectiv.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și zici că ploua la mine pe blog? lumină slabă și bălți? hmmm... e de la blogger, sigur! :D atunci, o să pun niște cai, pe ici pe colo, data viitoare să te descurci mai ușor! :))

      Ștergere
  3. Si dovezile unde sunt? Ca eu nu te cred pe cuvant. :))

    RăspundețiȘtergere