marți, 21 august 2012

Oh, happy day


Azi sunt veselă, zâmbesc fără motiv și mă simt bine. Tare bine. Nu știu exact de ce și nici nu stau să mă gândesc prea mult la motive. O fi din cauză că mi-ai răspuns și m-ai îmbrățișat printr-un sms. O fi de la hug-ul de pe mess. De la miaurile și niaurile mai multe ca de obicei. De la pupul grăbit, dar foarte zâmbăreț, sau de la ochii care au început să râdă când au văzut cutia cu zmeură. Ochi mari, senini, de copil, care-mi sunt tare dragi... De la ștampilele cu degetul, sau de la hug-ul adevărat, mare, mare. Două hug-uri!

Unii se simt bine dacă au case, mașini, bani, ar vinde orice, chiar și pe tine, cică cel mai bun prieten pe care-l au, și rânjesc fericiți când își numără, obsesiv, sutele din portofel. Unii se schimbă, se "deșteaptă" instantaneu, nu te mai cunosc și devin superfericiți dacă se îmbogățesc. Eu sunt fericită dacă am bani să ajut un prieten, dacă pot cumpăra prostioare, dacă pot face cadouri sau sta la terasă cu grupul meu de nebuni, dacă am cu ce lua mâncare la copii (cățel, respectiv motan), sau dacă pot merge 3 zile în cel mai tare weekend la mare din viața mea! Și sunt fericită că vă am pe voi, cei mai faini oameni din lume, pe mama, pe Annabella și pe Motanschi! Și un loc mic, într-o mansardă cu pisici, flori, vise prinse, un pește nemuritor, uneori cu muzică, râsete și vorbăreală, alteori plină de liniște calmă.

Azi nu m-a deranjat nimic, nici măcar vântul care m-a umplut de praf în cele 15 minute cât am fost să-mi iau un suc... Un duș l-a rezolvat repede, iar acu-s și mai happy, miros ca un lan de levănțică!
Azi chiar sunt veselă, chiar zâmbesc fără motiv și chiar mă simt bine!

>:D<

P.S. Și miroase a ploaie...

4 comentarii: