vineri, 5 august 2011

Sunt pufos și te pândesc :D

Hugs Graphic #11


Ce avem noi azi aici? Un motan hug-uitor! Și ce caută el la mine-n blog? Păi, caută pe cineva... A trebuit să-i explic clar ce target are și acu' stă și așteaptă cuminte persoana norocoasă, care va fi făcută "bucăți" fix în momentul în care va păși p'aici.

Și i-am zis cum arăți, da' n-a fost de ajuns. M-a întrebat ce face dacă intră cineva care corespunde descrierii, dar nu ești tu... Ok. Atunci i-am explicat că ai un suflet cald și atât de mare încât sigur o să-l "vadă"; că o să te uiți circumspect la el, pentru că nu-l cunoști, dar că sigur n-o să muști, în caz de ceva, poa' să zică de câteva ori: goosfraba și se rezolvă...; că s-ar putea să ai pete colorate pe tine, pentru că știi să faci curcubeie; că s-ar putea să vii cu piticii după tine, da' să nu se sperie, sunt cumsecade, poate să le dea și lor câte un hug și dup'aia să-i trimită la joacă, au prieteni pe aici; dacă vede că te-ai setat pe modul "gândit intens" să fie atent, poate fi periculos, în nici un caz să nu asculte concluziile tale referitoare la propria persoană, în ultimul timp îs deosebit de subiective și în mare parte neadevărate...; iar dacă tot mai are dubii, să te hug-uie oricum și să se uite la tine: dacă o să vadă că fața ți se luminează de cel mai fain zâmbet ever, atunci înseamnă că a nimerit pe cine trebuie!

Și partea bună e că, dacă te-a hug-uit, ori de câte ori te cuprinde tristețea sau alte alea, e de ajuns doar să închizi ochii și o să simți imediat un alt hug, la fel de mare și de pufos! ;)

Take care!
Și, pentru siguranță, încă un:
                                                 >:D<

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu